• Italiano
  • English
  • Slovenščina

Veličasten razgled nad Vipavsko dolino, odlična kulinarika in možnosti za kolesarjenje, pohodništvo, padalstvo. Restavracija nudi odlične lokalne jedi, ki jih spremljajo posebni siri Golden Ring lastne pridelave. V penzionu si lahko izposodite vrhunska električna kolesa, prav tako pa smo vam na voljo z ostalo RockVelo kolesarsko ponudbo vodenj, organizacije izletov za zaključene skupine in teambuildinge.

Električno gorsko kolo

SUNN Flash S2

KOLESARJENJE V OKOLICI – PENZION SINJI VRH

Vipavska dolina in območje Gore ponujata čudovite možnosti za kolesarjenje vseh vrst! Za vas smo pripravili tri kolesarske poti, ki se začnejo v Penzionu Sinji vrh in so primerne za kolesarjenje z gorskimi električnimi kolesi, ki si jih lahko izposodite pri njih.  Med kolesarjenjem se ustavite na naših BIKE|STOP|ENJOY točkah, kjer imajo posebno ponudbo za kolesarje. Naložite si brezplačno aplikacijo, ki vas bo vodila po poteh:

Cenik E kolo

 

Cena na dan izposoje

1 dan 49€
2 dni 45€
3 dni in več 42€
posebna tedenska cena 38€

google-play-badge
app-store-apple-download-logo-png-favpng-2BMS9KidgmX2fHMtAhjpVHway

Otliško okno

Najlažja izmed kolesarskih poti vas popelje po obronkih Gore do koče Edmunda Čibeja v Tihi dolini, kjer se je možno okrepčati. Sledi obisk vipavske znamenitosti: 13 meterskega skalnega Otliškega okna in povratek nazaj na Sinji vrh.

V dolino in nazaj

Nekoliko daljši izlet začnete s spustom preko vasi Col in Vrhpolje, vse do Napoleonovega mostu na Vipavi. Od tam nadaljujete po kolesarski stezi v središče Ajdovščine – ogled ostankov rimske utrdbe Castra. Priložnost za počitek in polnjenje baterij najdete v centru mesta ali pa piceriji Porka Eva v Lokavcu – neposredno pred dolgim vzponom na Predmejo. Na izlet vedno vzemite polnilec za E-kolo!

Na kopanje v Idrijsko Belo

Fantastična tura za vroč poletni dan! Najprej se spustite po glavnih cestah do Črnega vrha, kjer zavijete na manj poznane poti, ki vas vodijo v kanjon reke Bele. Prijetno kolesarjenje mimo Divjega jezera nadaljujete vse do kopališča v Idrijski Beli. Tukaj priporočamo polnjenje baterij na kolesu in okrepčilo, saj vas čaka zahtevnejši del izleta z vzponom preko Zadloga nazaj na Sinji vrh. Ne pozabite na polnilec!

KOLESARSKE TOČKE – USTAVI SE IN UŽIVAJ!

Z RockVelo smo po Vipavski dolini postavili kolesarske točke BIKE|STOP|ENJOY, kjer imajo za vas posebno ponudbo:

Darovi vipavske, Vipavski Križ
Pelicon, Ajdovščina
Jolly Bar&Grill, Vipava
Penzion Sinji Vrh
Molendini Summer Bar, Manče
Zoro Bar, Štanjel

Na vseh točkah lahko kolesa varno parkirate na posebnih stojalih ter napolnite E-kolesa! Prav tako so na voljo kolesarska tlačilka, osnovno orodje in rezervne zračnice.

Dodatna kolesarska ponudba v Penzionu Sinji vrh

  • Asistenca kolesarjem na terenu
  • Kolesarjenje za skupine, teambuilding programi
  • Vodeni in samostojni kolesarski izleti z degustacijami

 

Najboljšo kolesarsko izkušnjo v penzionu Sinji vrh vam zagotavlja RockVelo.