• Italiano
  • English
  • Slovenščina

Na Sinjem vrhu gostom strežemo hrano, ki jo v večini pridelamo na lastni ekološki kmetiji. Naša vizija je ohranjati tradicionalne gorjanske jedi s pridihom svežine, katerim sledimo z lastnim ustvarjanjem s pomočjo zelišč, ki jih sami nabiramo v okolici našega penziona. Gostom vedno ponujamo lokalne in sezonske jedi, ki se spreminjajo glede na letni čas. Ne glede na letni čas pa lahko na našem meniju vedno najdete domače suhomesne izdelke (divjačinske salame, klobase, pancete, pršut in več vrst sirov), razne namaze ter goveji ali jelenov carpaccio. Kot hišno specialiteto ponujamo jelenovo pečenko in jagenjčka iz ekološke reje. Poleg mesnih jedi pa lahko kot hišno specialiteto izpostavimo domače štruklje, koprivove radi postrežemo kot prilogo, orehove pa kot sladico.

V kolikor želite poizkusiti več dobrot v večih hodih, pa je po predhodni rezervaciji na voljo tudi degustacijski meni s spremljavo kakovostnih vipavskih buteljčnih vin.

 

V kolikor želite uživati v naših kulinaričnih dobrotah je rezervacija zelo zaželjena.